3 måder at gøre din hjemmeside synlig i dit lokalområde

Det kan være, at du har en virksomhed med fokus på tømrerarbejde eller lignende, og derfor har behov for en stærk kundebase i dit lokalområde. De fleste har efterhånden en hjemmeside, som informerer om, hvad man som virksomhed tilbyder, men det er ikke alle der ved, hvordan man gør den synlig for sin målgruppe. Det er vigtigt at lave lokal markedsføring, og her er der 3 måder, man kan gøre sin hjemmeside mere synlig.

Søgemaskineoptimering (SEO)

Søgemaskineoptimering er en rigtig god måde at få sin hjemmeside højere op i Googles søgeresultater. Det er vigtigt, at man ligger højt i Googles søgeresultater, da det oftest er, der folk finder relevante hjemmesider og informationer i forhold til, hvad de søger. Der er mange discipliner, når det kommer til SEO, og man skal blandt andet have fokus på at bruge de rette søgeord, som har relevans for ens hjemmeside og målgruppe.

Google AdWords

Google AdWords er i modsætning til SEO ikke helt gratis. Her betaler, man sig til at ligge nummer 1 på Googles søgeresultater under særlige søgeord. Det er altså en hurtig og effektiv måde at blive set på og fundet af fremtidige kunder, men selvfølgelig ikke helt gratis.

Annoncering på Facebook

Facebook annoncering er en rigtig god måde at øge brandkendskabet. Det er naturligvis heller ikke gratis, men til gengæld en rigtig god måde at reklamere for sin virksomhed, så folk husker ens brand. I modsætning til markedsføring via søgeord, så kan det selvfølgelig være svært at vide om ens annoncer kommer ud til nogle, der lige netop står og mangler ens service, når man bruger Facebook. Det kan dog være smart at vise annoncer til folk, som for eksempel har været inde på ens hjemmeside tidligere uden at købe ens produkt, og så er det også bare en fordel, at det øger brandkendskabet.