4 ideer til flotte covers til ældre iPhones

Apple er et firma, der hele tiden fornyer sig selv og hele tiden lancerer nye produkter. Det kan være svært at følge med som forbruger. Det kan også være, at man som forbruger ikke har lyst til at hoppe med på bølgen, hvor man hele tiden skal have den nyeste model af iPhone. Men har man for eksempel en iPhone 4 eller sågar en iPhone 6 skal man nogle gange lede lidt efter at finde det flotteste cover til sin model af telefon, da Apple allerede er videre med nyere modeller, der har andre størrelser og kræver andre covers. Man kan stadig finde mange forskellige flotte covers til ældre modeller af iPhone. Her får du en guide til, hvilke forskellige typer covers, der stadig passer til ældre iPhones.

 

  1. Det klassiske plastic-cover

De fleste kender det klassiske plastic-cover som kommer i et væld af farver og med mange forskellige mønstre. Denne type cover kommer stadig til alle de lidt ældre modeller af iPhone, så der er rig mulighed for at finde et cover, der passer til ens egen stil og personlighed.

 

  1. Business-coveret

Ønsker man et mere strømlinet look til sin iPhone, kan man vælge et cover i sort eller brunt læder, der både beskytter bagsiden af ens iPhone, men samtidig beskytter skærmen. Man skal altså åbne lædercoveret for at få adgang til sin iPhone. Denne type cover passer godt til den, der bruger sin telefon til arbejde, da dette design er meget enkelt, men samtidig fremstår meget eksklusivt. Et sådant cover indeholder også ofte en kortholder, så man både kan have vigtige kort og telefonen på samme sted.

 

  1. Det helt personlige cover

Ønsker man et unikt design til coveret, der for eksempel passer til sin iPhone 4 eller iPhone 6 kan man vælge at designe sit cover selv. Ved at designe coveret til sin iPhone selv, kan man for eksempel vælge et privat billede eller et mønster, man selv har tegnet for at give sin iPhone det mest personlige udtryk.

 

Find flere personlige iPhone covers hos Coolpriser.dk.

 

  1. Et usynligt iPhone-cover

Er man ikke til et cover i en sjov farve eller med et sjovt mønster, kan man vælge et cover, der er helt gennemsigtigt. På den måde får man stadig kig til Apples flotte og strømlinede design gennem coveret.