Alt om revisorer

Revisorer er gode for virksomheder, da de kan rådgive virksomheden i forskellige beslutninger. Det f.eks. være en god idé at have en revisor, når man starter en ny virksomhed op. Her kan revisoren rådgive dig i forhold til køb, salg og meget mere.

Der findes dog hovedsageligt to ting en revisor kan arbejde med inden for virksomheder. Enten kan de, som forklaret før, rådgive virksomheder og hjælpe dem til at træffe de rigtige valg. Derudover kan revisorer også arbejde med revision i en virksomhed.

I revision vil revisoren kigge på virksomheden regnskab, og fortælle om hvordan virksomhedens situation er. Der findes mange firmaer som tilbyder revision. En af disse firmaer er Revision+ Aarhus. De kan tilbyde din virksomhed gode udtalelser om din virksomheds situation med hensyn til økonomien.

Hvis du ikke skal bruge revision, men derimod rådgivning kan du gå til en revisor i Bjerringbro. Her tilbyder de også en udmærket rådgivning for din virksomhed.

Tjek din revisor

Inden du hyrer en revisor, er det en god idé, at tjekke hvilken uddannelse de har. Dette skyldes at en revisor ikke er en beskyttet titel, og alle derfor kan løb rundt og kalde sig selv revisorer. Så hvis du vil have en kompetent revisor, skal du kigge på, hvilket arbejde de har lavet før, og om de har god erfaring inden for rådgivning eller revision.

Det skal siges, at en revisor uden en uddannelse indenfor revisorafdelingen sagtens kan være helt fin og kan være udmærket til sit job. Man skal derfor ikke løbe skrigende væk, hvis de ikke har en uddannelse indenfor revisorfaget. Tjek i stedet for hvad personen har lavet af arbejde for andre, og find ud af om kunderne var tilfredse med det arbejde, som blev lavet.

Hvis din virksomhed er børsnoteret, skal du dog have dine regnskaber gået igennem af en statsautoriseret revisor, som har en uddannelse som revisor.