Vil du have et segboard, der skiller sig ud?

Funboards.dk har et stort udvalg af de populære segboards, så skynd dig ind på webshoppen og få fingrene i din yndlingsmodel.

Uanset hvor glad du er for at gå, så er det bare sjovere at køre på segboard. Hos Funboards.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige segboards. Både de helt almindelige i klassiske designs men også de lidt mere udvidede modeller, der kan køre på flere områder og har større dæk.

Alle modeller har originale Samsung-batterier med indbygget temperatursikring, og de er produceret i brandhæmmende plast, sådan at du ikke skal frygte, at dit segboard fra funboards.dk kan bryde i brand ved kørsel eller opladning. Alle segboards fra funboards.dk er altså både af højeste kvalitet og nogle af de meste sikre på markedet. De er gode, solide og kan holde i mange år.

Hvis du er til et board, der skiller sig ud, så er der flere muligheder. Find blandt andet deres CE- og RoHS-godkendte Gold Chrome segboard, som helt klart er et af de mest flotte og opsigtsvækkende segboards i sortimentet. Her er der ingen tvivl om, at du vil blive bemærket, når du kommer trillende på dit gyldne board med ekstra LED-lys over skærme og med kraftige bluetoothhøjttalere.