Effektivitet og et bedre arbejdsmiljø: køb løfteudstyr til din virksomhed

Løft af både små og store emner i forbindelse med eksempelvis produktion eller pakning slider på din medarbejdere, og hvis der skal foretages mange gentagende løft i løbet af en dag, kan en arbejdsskade hurtigt blive den direkte konsekvens.

Det gælder også for forholdsvis små papkasser, der skal løftes fra samlebånd og over på eksempelvis en palle i forbindelse med pakning, hvor de mange løfte i skæve positioner slider hårdt på både ryg, arme og skuldre.

Det gælder naturligvis også for større emner i produktionen eller på lageret, som kræver flere medarbejdere for at løfte dem manuelt. Her er løftene både ressourcekrævende i forhold til arbejdskraft, mens de også er nedslidende for de involverede.

Netop derfor er der god logik i at investere i det rette løfteudstyr til din virksomhed, da løfteudstyr vil skåne dine medarbejdere for de mange løft, mens løfteudstyr på de rette steder også kan være med til at sætte skub under effektiviteten i produktionen.

Løfteudstyr til alle behov

Du kan finde løfteudstyr, som passer til alle brancher. Du kan eksempelvis finde udstyr, som egner sig perfekt til brug ved lager og logistik, hvor mange varer hver dag skal løftes fra palle til palle eller lignende. Her kan eksempelvis et vakuumløfter være det rette valg, da vakuumløfteren giver dig en alsidig hjælper, der kan suge sig fast til stort set alle overflader uden brug af kroge.

En vakuumløfter kan bl.a. monteres på en gaffeltruck, hvilket gør denne type løfteudstyr til en fleksibel løsning, der passer perfekt ind i virksomheder, hvor mange forskellige løft af forskellige materialer skal foretages hver dag.

En traverskran kan også være en mulighed som en del af din produktion, hvor store emner skal flyttes over betydelige afstande i eksempelvis en industrihal. En traverskran kan nemlig monteres i loftet, hvor kranen kan køre frem og tilbage på skinner.