Få en jul med fart over feltet

Læg Magnussen Racing merchandise under juletræet

Julen er over os med alt, hvad der hører sig til af julepynt, julemad og selvfølgelig også julegaver. Hertil kommer de årlige julegaveindkøb, der ofte kan være stressende og svære at komme igennem, både fordi der måske er mange mennesker i ens foretrukne indkøbscenter eller gågade, eller fordi man simpelthen ikke ved, hvad man skal købe til manden eller kvinden, der har alt.

Vil man give en gave, der er lidt ud over det sædvanlige, og vil man samtidig vise, at man har tænkt over gaven, så er det en god ide at se på modtagerens interesser. Er modtageren eksempelvis stor fan af racerkøren Jan Magnussen, er det helt ideelt at lægge Magnussen Racing merchandise under juletræet i år.

En gave, der med garanti vil gøre Le Mens-entusiasten glad

En gave, der er gennemtænkt og velovervejet, er altid en fantastisk gave.  De fleste af os kender følelsen af at få noget, vi ikke har ønsket os, og ikke helt ved, hvad vi skal bruge til, men omvendt kender vi også glæden ved at åbne en gave, vi enten brændende har ønsket os eller en gave, som sidder lige i øjet. Derfor vil enhver Le Mens-entusiast og Jan Magnussen fan elske at pakke alt lige fra smart tøj til unikt memorabilia ud af gavepapiret i år, og som en ekstra bonus vil man med det seje merchandise kunne vise, hvem man holder med på racerbanen, når næste Le Mans løber af stablen.

Er der en Jan Magnussen fan i familien? Så giv en gave der med garanti vil vække glæde og få en jul med fart over feltet med Magnussen Racing merchandise.