Fodboldens transfervindue 2018/2019: de største handler

De enorme summer af penge, der er blevet brugt på fodboldspillere de seneste sæsoner, har sprængt alle rammer og rekorder, og det ser ikke ud til, at vi har set det sidste til de store transfers i årets sommertransfervindue. Vi giver dig her en oversigt over de 5 største handler.

 

Oversigt over de 5 største handler

Vi har samlet et overblik over de fem største transfers målt ud fra summen af penge, der er brugt på spillerne. Vi kan roligt slå fast, at der er tale om rigtig mange penge:

 

  1. Cristiano Ronaldo, 117 millioner €: 33-årige Ronaldo skiftede fra Real Madrid til Juventus i sommerens vindue på en svimlende transfersum, og er indtil videre sommerens dyreste spiller.

 

  1. Kepa, 80 millioner €: Den 23-årige spanske målmand er spået en kæmpe fremtid, hvorfor storklubben Chelsea har valgt at købe ham fri af sin kontrakt i Athletic Bilbao på en kæmpe transfersum taget spillerens manglende erfaring i betragtning.

 

  1. Thomas Lemar, 70 millioner €: Den nykårede verdensmester, Lemar, er ét af de mange spændende stjernefrø fra Frankrig, som vi har store forventninger til i fremtiden. Han har tilsluttet sig landsmanden Griezmann i Atlético Madrid.

 

  1. Riyad Mahrez, 67.800 millioner €: Mahrez var sammen med Kasper Schmeichel en af hovedaktørerne bag Leicesters vanvidssæson, da de vandt Premier League titlen. Mahrez har længe været rygtet til en større klub, og skifter altså nu til Manchester City.

 

  1. Naby Keita, 60 millioner €: 23-årige Keita er blandt de mange nye ansigter Liverpool-truppen har fået denne sommer. Liverpool har i særdeleshed handlet tungt ind i dette transfervindue.

 

Hvis du ligesom mange andre er helt vild med fodbold, så kan du blandt andet forsøge dig med betting hos Unibet, hvor du kan få 100% i velkomstbonus på op til 1.500 kr. Så kan du følge de mange nye transferskift på tæt hold og følge deres optrædener i deres nye klubber, mens du spiller på kampenes udfald.