Hold dig opdateret på nyheder med disse apps

De fleste af os vil gerne holde os opdaterede på nyhederne og verdensituationen dagligt. Men mange henter nyheder fra sociale medier som Facebook. Det er der som sådan ikke noget galt i, men disse netværksmedier tilbyder også mange andre distraktioner, som kan resultere i, at en hurtig nyhedsopdatering bliver timelange. Derfor er det smart at bruge apps, hvor indholdet er koncentreret og stjæler mindre af din tid.

3 apps til nyheder

  1. Denne app giver dig notifikationer om, hvad der rører sig i samfundet. Du kan abbonere på forskellige medier, som du ønsker at høre nyheder fra. Herefter popper der små meddelser op på skærmen, så du hurtigt kan danne overblik over nyhedsstrømmen.
  2. Med denne app behøver du ikke at abonere på forskellige, specifikke nyhedmedier, men du kan også blot abonnere på dine interesseområder som for eksempel sport, teknologi eller mode. Du kan både bruge den på telefonen, men også i en browser på computeren.
  3. Med Flipboard kan du også abonnere på forskellige nyhedsmedier. Men appen designer dit feed som et slags magasin. Således kan du altså bladre gennem fladen af nyheder som et digitalt magasin. Du kan også dele dit eget magasin og abonnere på andres. Denne app giver en særlig god oplevelse, hvis den bruges på en iPad, da det i højere grad vil føles som at kigge i et rigtigt magasin.

Vær god ved dit elektronik

Skal du bruge nogle af disse apps siger det lidt sig selv, at du skal have teknikken i orden. Men står du og mangler nogen, der kan reparere din telefon, computer eller iPad, så er det heldigvis let at finde. Det behøver heller ikke at koste dig alverden at få repareret dine enheder. Hvis du ønsker mere information, så se mere her.