Nu er alt kommet på internettet

Lige som man gik og troede, at internettet efterhånden havde fået alt, så finder det alligevel en måde at overraske en på. Du kan få alt fra dagligvarer, tøj og musikinstrumenter til underholdning i timevis gennem forskellige videosites. Noget som man dog måske ikke havde regnet med var kommet på internettet er en ting som bingo. Nu kan man spille bingo på hjemmesider som for eksempel ballet bingo, der tilbyder bingo online. Det er dog kun en af de helt vilde ting, som man kan finde på det store internet.

Verdens største markedsplads

Internettet er ikke blot et sted, hvor der findes utallige videoer af katte og lignende, men også et sted, hvor der sker mere og mere handel. Derfor er det ikke et stort chok for de fleste, at det er stedet, hvor der bliver solgt flest ting i løbet af dagene. Når selv bingo er kommet på, så er der i sandhed ingen grænse for, hvad det næste kunne blive. Måske kommer man til at købe sit kæledyr på en hjemmeside i 2025 og få det leveret næste dag sammen med sine dagligvarer og sit nye tøj. Det er en spænende tanke og det er det også at det internet vi bruger hver dag er ikke det eneste.

Det hemmelige internet

Det internet som du og jeg bruger til daglig er ikke det eneste lag af internettet, som man kan finde, hvis man ved, hvor man skal lede. Der findes nemlig også et sted, der er bedre kendt som det mørke internet eller med sit engelske navn ”The Dark Web.” Stedet her er noget, som man ikke bare kan forvilde sig ind på og man skal lede efter det. Det er derudover også et sted, hvor der sker ikke så få lyssky ting. Det er en lille underlig krølle, som de fleste ikke vidste eksisterede.