Sådan kan du få mere plads i din kalender som erhvervsdrivende

Hvad end du har været erhvervsdrivende i mange år, eller du er ny i jobbet, så kan du stensikkert nikke genkendende til, at ens kalender hurtigt bliver fyldt op. I nogle måneder har man mange møder, mens man i andre måneder har mange opgaver. Man kan roligt sige, at ingen dage er ens, og det er også noget, der tiltrækker mange. Synes du dog, at det til tider kan være hårdt at have en propfyldt kalender, så kan det være en god idé at finde ud af, hvordan du kan finde dine daglige pusterum, og netop det kan du få gode råd til, hvis du læser med her.

Det er en stor fordel at planlægge langt ud i tiden

Det lyder simpelt, men det er det sjældent, når man sidder i det. Det kan nemlig være en stor fordel at planlægge langt ud i tiden, når man sidder med sin kalender. På den måde har man muligheden for at inkorporere nødvendige pusterum, mens man også nemmere kan danne sig et overordnet overblik over, hvordan de næste par måneder kommer til at være og se ud. Når du skal afholde møder, kan det eksempelvis være en god idé at booke i god tid, så du hverken glemmer aftalen, og så du også har styr på det rette mødecenter. Der er altså flere fordele ved at være god til at planlægge og holde overblikket.

Sørg for at planlægge fridage og pauser

Når du får mere plads i din kalender, har du mere tid til at passe på dig selv, hvilket i sidste ende er en fordel, så du kan undgå at havne i risikozonen for at få stress. Når du planlægger frem i tiden, får du automatisk mere plads i din kalender, hvorfor du også vil have mere tid og flere muligheder for at kunne holde pauser og fridage.