Sikringer fra Elektronik Lavpris

Elektronik-lavpris.dk tilbyder i Komponenter-kategorien en lang række forskellige typer af sikringer og sikringsholdere til alle tænkelige formål og naturligvis til lavpris. Blandt de mest populære sikringer findes bl.a. til automat sikring, bimetaltermostater, højspænding (mikrobølgeovn), keramiske hussikringer, Picofuse, Print sikrer, sikringer til biler og trucks, samt et stort udvalg af sikringsholdere til forskellige former for montage. Elektronik-lavpris.dk har temperatursikringer og naturligvis det hele i mange forskellige mål og med forskellige udgange og indgange.

 

Gå på opdagelse i udvalget af sikringer fra Elektronik Lavpris og i sikringsholdere og tøv ikke med at kontakte leverandøren for rådgivning om den rette sikring til det, du skal bruge den til, og til den form for montering som du påtænker.

Elektronik-lavpris.dk kan rådgive om sikringer og holdere til sikringer

 

Lagervarer bestilt inden kl. 14 sendes samme dag.

Gå på opdagelse i det store udvalg, og tøv ikke med at kontakte leverandøren for rådgivning ift. det som du skal bruge magneter til. Elektronik-lavpris.dk kan kontaktes via en formular på deres hjemmeside, og man kan også ringe på telefon 8613 0655 eller skrive en e-mail til salg@elav.dk

 

Elektronik-lavpris.dk anbefaler, at du bestiller online, uanset om du ønsker dit valg af sikringer og holdere sendt til din adresse, eller om du selv vil afhente dine varer i Aarhus V. Ved bestilling til afhentning, har du allerede betalt varen og leverandøren har fundet din bestilling frem på forhånd. Du kommer forrest i køen i butikken, når du blot skal afhente en web-ordre. Elektronik-lavpris.dk har sin fysiske butik på adressen Bredskiftevej 16, 8210 Aarhus V. Fra Aarhus midtby, kan du tage buslinjerne 19, 111, 112, 114 og 116, og stå af ved Bredskiftevej (i krydset ved Tesla og Meny).
Elektronik-lavpris.dk har en altid åben webshop, og leverer elektronik til lavpris til hele Danmark. Elektronik-lavpris.dk sælger til både private, virksomheder og det offentlige.