Spar penge på renoveringen

Selv de bedste boliger holder ikke for evigt, så derfor bliver det sandsynligvis nødvendigt med en større eller mindre renovering på et eller andet tidspunkt. Det kan desværre godt være lidt af en økonomisk mundfuld, for ligegyldigt om du skal have lagt nyt tag eller opgraderet køkkenet, så kommer det sandsynligvis til at koste en pæn sum penge. Men heldigvis er der også nogle ting, du kan gøre for at sørge for, at renoveringen økonomisk set bliver lidt lettere at komme igennem. I denne guide kan du få forskellige tips til, hvordan du kan spare penge, når du skal i gang med at renovere.

Køb brugt

Måske forbinder du primært genbrug med Røde Kors-butikker og gamle arvestykker. Men genbrug er heldigvis meget mere end det, og der er tale om en fremragende mulighed for at spare penge, når du skal i gang med renoveringen. På siden Bango kan du for eksempel købe brugte døre og vinduer, som ellers kan være en tung post på budgettet under en renovation. Hjemmesiden bango.dk styres af professionelle, som har fuldstændig tjek på, hvad der kan genbruges, og hvad der i stedet bør kasseres. Derfor behøver du aldrig frygte for kvaliteten, selvom vinduerne og dørene har været brugt før.

Tag arbejdshandskerne på

Selvom du kan spare mange penge på materialer, ændrer det ikke på, at du sandsynligvis også vil stå med en stor håndværkerregning. Derfor er det værd at overveje, om der er nogle ting, du godt kan gøre selv. Du skal selvfølgelig kende dine egne begrænsninger, men sådan noget som at tapetsere og male væggene kan du måske godt klare alene? Nogle håndværkere giver også rabat, hvis du selv er i stand til at skaffe dig af med byggeaffaldet, så hvis du har en trailer, kan der være penge at spare ved selv at køre mursten, træ og andre rester på lossepladsen.