Spar tid og reducer fejl med dette fakturasystem

De fleste virksomheder i dag, har rygende travlt, og derfor er de hele tiden åbne for nye effektiviserede løsninger. Det vil betyde, at virksomheden kan arbejde hurtigere og frigive mere tid, som er en af de dyrebareste faktorer for virksomheder og mennesker generelt i dag. Alle virksomheder skal i et eller andet omfang håndtere fakturaer, og det kan være tidskrævende. For at gøre dette nemmere, kan man vælge et nyt fakturasystem, som optimerer håndteringen af disse.

 

Det indebærer denne digitale løsning til fakturaer

Firmaet EDH Tech har udviklet en software til elektronisk fakturahåndtering. Formålet med denne er, at virksomheder kan spare tid og samtidig reducere, at der sker fejl i håndteringen af fakturaer. Det er to meget væsentlige mål, som nok alle virksomheder fokuserer på at opnå mest muligt i dag.

 

Softwaren hedder ediva og kan kontrollere processer samt arbejdsgange vedrørende fakturaer, indkøb og anden form for dokumentation. Du kan bruge ediva på følgende måder:

 

  • Du kan godkende fakturaer lige ved hånden – nemlig fra desktop, web eller mobile enheder som smartphone
  • Derudover kan du matche indkøb fra ERP-system via ediva indkøb-kategorien. Automatisk vil der blive synkroniseret indkøbsordrer, og ikke mindst vil der blive lavet match samt kontrol af fakturaer med indkøb
  • Funktionen ediva capture anvendes til data afløftning, som er integreret i ediva softwaren. Den afløfter informationer fra PDF-fakturer og OCR genkender

 

I flere virksomhed oplever man, at man er nødt til at indtaste fakturaer fra kreditorer igen og igen, fordi man ikke husker, om det er gjort, eller ikke ved hvor de er blevet af. Det er både besværligt og tidskrævende, og vil I sikre jer, at I får pengene fra kunderne hver måned, så vil elektronisk fakturahåndtering være en god investering, som desuden er tidsbesparende og fejlreducerende.